ADANA / SEYHAN - Şehit Gökhan Aygül İlkokulu

Ali KRAL - Müdür

İlk Orta ve lise öğrenimini Kahramanmaraş ilinin Elbistan ilçesinde tamamlamıştır. 1991 Yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünden Mezun olmuştur, 1994 yılında Çukurova Üniversitesi´nde Pedegojik Formasyon Eğitimini tamamlamıştır. 2022 Yılında Alparslan Türkeş Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi Sosyal Bİlimler Entüstitisü İşletme bölümü Yüksek Lisansını tamamlamıştır. Bir süre özel sektörde çeşitli kademelerde çalıştıktan sonra 1997 Yılında öğretmenlik hayatına Malatya İlinin Darende İlçesinde başlamıştır. 2004-2005 Yıllarında Darende Öğretmen Evi Müdürlüğü görevini yürütmüştür. 2007 Yılında Adana İline Öğretmen olarak atanmıştır. Bir yıl öğretmenlik yaptıktan sonra 2008 yılında Yüreğir İlçesi Anadolu İlköğretim Okulu´na müdür yardımcısı, 2012 Yılında Seyhan İlçesi İkinci İnönü İlkokulu Müdür Yardımcısı, 2013 yılında Yüreğir İlçesi Mustafa Cahit Kıraç İlkokulunda  Müdür Yardımcılığı görevini yürüttükten sonra 2014 yılında Mustafa Cahit Kıraç İlkokulu´na Okul Müdürü Olarak atanmıştır. 2019 Yılında  Seyhan İlçesi Şehit Gökhan Aygül İlkokulu´na Okul Müdürü olarak atanmış ve halen aynı görevi yürütmektedir. Müdürümüz Ali KRAL 2010 Yılından günümüze kadar Avrupa Birliği Commenius, Erasmus, Erasmus + projelerinde yer alarak  İspanya, Portekiz, Fransa, Macaristan ve Hollanda´da eğitimler almış, Avrupu´daki bir çok okulda incelemelerde bulummuştur. İl Milli Eğitim ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde çeşitli komisyonlarda görev alarak eğitim öğretim hizmetlerinin gelişmesine katkıda bulunmuştur. Hizmet içi Personel eğitimlerinde eğitim görevlisi olarak görev almıştır. Görev yaptığı süre içersinde okul öncesi eğitiminin gelişmesi için çalışmalarda bulunmuş, 2017 Yılında görev yaptığı Mustafa Cahit Kıraç İlkokulu´nda okul öncesi sınıflarına Adana ilinde, ilkokullar içersinde en çok okul öncesi öğrenci kaydı yaparak erken çocukluk eğitimde okullaşma orananının artmasına katkı sunmuştur. Görev yaptığı okullarda özel eğitime önem vererek özel eğitim sınıfları açmış, destek eğitim odalarının gelişmesine katkı sunmuştur. Yine  görev süresinde yaygın eğitimi desktekleyerek hayat boyu öğrenme için sürekli kurslar açmıştır.