ADANA / SEYHAN - Şehit Gökhan Aygül İlkokulu

Şbt

İlçemiz Şehit Gökhan Aygül İlkokulu adını almış olduğu Şehit Gökhan Aygül  anısına okulumuzda düzenlenen şehit köşesi ve yine Konferans salonu açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Çelik  ve Şube Müdürlerimiz, Çevre Okul Müdürlerimiz, Şehit Ailemizin de hazır bulunduğu programa katılmışlardır.

Şbt

Ara tatilde okulumuzun bakım ve onarımları yapılarak;  Atatürk Köşesi ve Okulumuzun ismini aldığı Şehit Köşesi düzenlenmesi yapılmış olup,  öğrencilerimiz karşılanmıştır. Eğitim-Öğretim yılımızın ikinci dönemi öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olsun.

Ock

2023 - 2024 Eğitim öğretim yılının, birinci etabını Öğrencilerimize karnelerini vererek tamamlamış bulunuyoruz . Karne törenimize Seyhan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Bayram Ali Yıldırım eşlik etti. Bu eğitim öğretim yılında  okulumuzun ismini aldığı şehit Gökhan Aygül’e vefamızı göstermek için onur köşesi düzenledik. Okulumuzun kolonlarında etkinliklerimizin belgeleri yerlerini aldı.  Yaygın eğitimi desteklemek için 8 kurs açtık. İyep kursları, ders dışı etkinlik kursları, yabancı uyruklu öğrencilerimiz için uyum sınıfları  yine uyum sonrası telafi kursları açtık. Milli eğitimimiz amaçları doğrultusunda çağın gerektiği donatılara sahip eğitim düzeyine çıkmak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Ekip ruhuna inanan özverili çalışmalarına şahit olduğum öğretmenlerime teşekkür eder. Desteklerini esirgemeyen tüm paydaşlarıma minneti borç bilirim. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize iyi bir tatil geçirmesini dilerim.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 3.sınıflarımız arasında hikaye yazma yarışması yapılmıştır.

Ock

Okulumuz bünyesinde, Şehit Yavuz Öztürk Halk Eğitim Merkezine bağlı olarak; futbol, halk oyunları tekvando, dikiş nakış, zeka oyunları ve Kur'a kursu açılmış olup, çalışmalarına devam etmektedir.

Ara

Okulumuz Değerler Kulübü; değerlerimizi kazandırma çalışmalarına devam etmektedir. Birsen, Meral, Tuğba ve Hüseyin öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Kas

Okulumuzun ismini aldığı, Gökhan Aygül’ün şehadete erdiğinin(24 Kasım 2016)  seneyidevriyesinde, Aygül ailesi okulumuzu ziyaret ederek öğretmenler günü kutlama programına katıldılar. Şehidimizin ailesi okulumuzda tüm öğrencilere ikramda bulunarak öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladılar. Şehidimizin ruhu  şad olsun.

Kas

Okulumuzda 8-9-10 Kasım tarihlerinde Merkez müdürü, Müdür Yardımıcımız Ekrem EKİNCİ yönetiminde; Seyhan Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehber Öğretmeni Aygün USKANER tarafından "Etkili Sınıf Yönetimi Kursu" verilmiştir.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma proğramı Okul Müdürümüz Ali KRAL'ın konuşmasıyla başlamıştır. Proğramı hazırlayan Rukiye  KILIÇARSLAN öğretmenimize  ve emeği geçen diğer öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okul Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Selda SOLMAZ tarafından; Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Programı kapsamında öğrencilere, Sağlıklı Yaşam ve Bilinçli Teknoloji Kullanımı konularında çalışma yapılmıştır. kalıcılık sağlanması amacıyla pano hazırlanmıştır.

Kas

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından birinci sınıflarımızda görme kusurlarını fark etme ve yönlendirme kapsamında Snellen Göz Tarama Testi uygulanmıştır. Sorun fark edilen öğrenciler doktora yönlendirilmiştir.

Kas

Okul Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Selda SOLMAZ tarafından öğrencikere; iyi kötü dokunma, ihmal ve istismardan korunma, Mahremiyet Eğitimi konularında eğitim verilmiştir.