ADANA / SEYHAN - Şehit Gökhan Aygül İlkokulu

Kas

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Sibel EKİZ tarafından öğrencilerle Akran Zorbalığı ile ilgili puzzle çalışması yapıldı. Etkinlikten öğrencilerimiz keyif aldılar.

Kas

Okulumuz Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmeni Sibel EKİZ tarafından öğrencilerimize Akran Zorbalığı konusunda bilgilendirme yapılıp,konuyla ilgili pano hazırlanmıştır.

Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Akran Zorbalığı sloganları panomuzda sergilenmiştir.

Kas

Okul Aile Birliği Denetleme Kurulu Raporu sunulmuştur.

Cumhuriyetimiz 100 yaşında..

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamalarından kareler..

Kas

2023-2024 Eğitim,Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantısı Okul Müdürümüz Ali KRAL başkanlığında yapılmıştır.

Kas

Özel Eğitim sınıfımızda öğrenme etkinlikleri devam etmektedir.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılını coşkuyla kutladık. Yaşasın CUMHURİYET.

Haz

06 Haziran 2023 Tüyap Fuar alanında gerçekleştirilen KOD01-Robotik ve Kodlama Şenliğine Sınıf Öğretmenlerimiz Şebnem Nimet Kocaman ve Nesrin Güçlü'nün rehberliğinde  toplama çarkı ile standında sunum yaptılar. Standımız İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar KOÇAK, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İzzettin AYDIN, Milli Eğitim Müdür Yardımcılarımız Sayın Ali Kahya DEMİRHAN, Murat SERT, Murat KOÇER ziyaret ettiler.

Haz

Kas

Okulumuz 1. sınıfları ve uyum sınıflarımızda 5. ders saatinde 'Doğal olarak farklıyım'' isimli sınıf rehberlik etkinliği tüm 1. sınıf öğretmenleri ve uyum sınıfı öğretmenlerimiz tarafındanuygulandı. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz 2. sınıflarında 5. ders saatinde ''Arkadaşlarının olumlu özelliklerini takdir eder'' isimli sınıf rehberlik etkinliği tüm 2. sınıf öğretmenlerimizce uygulandı. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Çocuklarda görme kusurları çoğu zaman fark edilmeyebilir. Göz kusurları öğrencinin rahat kavramasını ve öğrenmesini engeller. Çocukların eğitim öğretim faaliyetlerinin daha verimli gerçekleşmesi amacıyla okulumuzun 1. sınıf öğretmenleri tarafından tüm 1. sınıf öğrencilerimize "SNELLEN GÖZ TARAMA TESTİ" uygulanmıştır. Test sonucunda görme kusuru tespit edilen öğrencilerin bilgileri sınıf öğretmenleri tarafından velileri ile paylaşılarak  göz doktorlarına yönlendirilmesleri sağlanmıştır.

Ekm

Okulumuz 2. sınıflarında 5. ders saatinde ''Okul ve sınıf kurallarına uyulmadığında ortaya çıkabilecek sonuçları tartışır'' isimli sınıf rehberlik etkinliği tüm 2. sınıf öğretmenlerimizce uygulandı. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.